Ura, na kateri lahko vidiš, koliko je ura

Živjo!

Apple predstavil nove telefone in uro

Par reči, ki se jih najbrž splača vedeti: iPhone 11 bo letos najbrž najboljši nakup za večino ljudi, ki bi radi nov iPhone. Končno imajo iPhoni širokokotno kamero, katere fen sem že, odkar jo je LG dal v svoje najboljše telefone. Tako zgleda v praksi. Apple se je zelo hvalil s fotoaparatom in morda so letos celo ujeli Pixle in Samsunge. The Verge je naredil super primerjavo fotoaparatov najboljših telefonov.
Predvsem je treba vedeti, da imajo vsi telefoni, 11 in oba Proja, enak procesor. Tako da pri dražjih modelih dobiš boljši zaslon in dodatno lečo pri fotoaparatu. Zato moraš imeti reeees dober razlog, da daješ več denarja za iPhone 11 Pro. 11 bo pri Telekomu brez vezave stal 830 EUR, 11 Pro 1180 EUR in Pro Max bo 1300 EUR. Pa ne pozabiti na lanski iPhone Xr, ker mu zna cena pasti in je še vedno odličen telefon.
Omeniti velja še Apple uro serije 5, ker ima zaslon, ki je nenehno prižgan in zato naj ne bi trpela baterija. To je kar čudež in nekaj, česar nisem pričakoval tako hitro. Zdaj lahko na Apple uri vidiš, koliko je ura, brez da bi se boril s senzorjem, ki zaznava ali si dvignil roko.

Ko smo že pri telefonih: V Stvari sem predstavil dober poceni telefon. In Jože se je pohvalil s Pixlom 3.

Zastonj fajn app

Pocketcasts je moja omiljena podkast aplikacija in do nedavnega je bila plačljiva. Zdaj pa so prešli na poslovni model, ki omogoča, da je aplikacija brezplačna. Tako da je idealen čas, da daš aplikaciji PocketCasts možnost. Ima lep in uporaben vmesnik. To se za večino brezplačnih podkast aplikacij težko reče. Meni je res fajn.

Apparatus mreža

V Apparatusu je Marko Bratuš povedal, da dela v gledališču. Potem pa še ene 87 reči poleg gledališča. Pozna tudi Smaal Tokka.

Poslušal, bral, gledal

Če imaš kakšno vprašanje, kar odgovori na ta mail ali pa mi piši na anze@apparatus.si.

Lep pozdrav,
Anže

p.s. Če ti je pismo všeč, se priporočam, da ga komu prepošlješ in tako morda dobim še kakšnega naročnika. Hvala.