Pozitiven komentar na YouTubu in skeči

Živjo!

Hot dog obleka

Oddaje s skeči so vedno mešanica dobrega, manj dobrega in slabega. Zato je priporočati celotne sezone zelo nehvaležno. Pred kratkim sem na Netflixu odkril I Think You Should Leave with Tim Robinson. Epizode trajajo okoli 20 minut in nekaj jih je izjemnih! Prvi skeč lepo pokaže, kakšna nanizanka to je. Če vam po prvem skeču ne bo več všeč, si poglejte vsaj peto epizodo, v kateri je Tim oblečen v hot dog.
Sicer pa obstaja en skeč, za katerega me ni strah, da ne bi upravičil pričakovanj. Mr. Show je bila nadaljevanka. Pre-Taped Call-in Show pa je skeč, ki se mi je zapekel v možgane in bi rad, da ga vidi čim več ljudi. :)

Legitimno vprašanje - Luka: Ali je priporočeno, da se z USB C polnilci polni različne naprave?

USB C sicer obljublja prihodnost, v kateri bomo imeli le en kabel in se bo z njim dalo početi vse živo, a je ta prihodnost še kar oddaljena. Načeloma se da polniti prenosnik z napajalnikom telefona in obratno (čeprav tu so lahko že težave). Predvsem se splača biti pozoren na standard PD oziroma power delivery, ki se prilagaja napravi, ki jo polni. Sam pri polnilcih nikoli ne uporabljam anonimnih kitajskih izdelkov. Vedno uporabljam tistega, ki je prišel v škatli. Za dodatne pa kupujem Ankerjeve. Trenutno imam ugledanega tega, ki ima en USB A in en USB C (PD) izhod, tako da bom lahko hkrati polnil svoj Pixel telefon in svoj Asus Chromebook.

Če imaš vprašanje, kar odgovori na ta mail in ga postavi. Lahko mi tudi pišeš na Instagram ali Twitter.

Apparatus mreža

Poslušal, bral, gledalLep pozdrav,
Anže

p.s. Na dvorišču Radia Slovenija bova z Marušo Kerec snemala podkast Odbita do bita z Lenartom Kučićem. 4. 6. 2019 ob 20:00. Karte so brezplačne in če bi prišel/prišla, se moraš tu pofočkati. In potem res priti. :)