Ene fajn slušalke in Ne bom več luzerka

Živjo! Tokrat je v pismu manj napak! Upam.

Ene fajn slušalke

Bluetooth slušalke so zdaj postale dovolj dobre, da se jih splača vsaj preizkusiti, ker je res lepše živeti, ko hodiš in kabel ne gre od ušes do telefona. Tole ni recenzija. Le priporočilo enih fajn (poceni!) slušalk, ki sem jih pred kratkim nabavil in sem glede na ceno super zadovoljen z njimi. Imajo seksi ime: Aukey EP-3 B40. Kupil sem jih na nemškem Amazonu, kjer stanejo 25 EUR (plus cca 5 EUR poštnine). Za poslušanje podkastov so super, ker je govor razločen. Za glasbo so zadovoljive. Baterija zdrži okoli 8 ur poslušanja. Poleg dobiš vrečko za prenašanje in različne velikosti silikona za v ušesa (to je fajn, če imaš majhna ali pa ogromna ušesa. Sam spadam v drugo skupino). Sluške so uporabne tudi za športanje, ker so ravno dovolj vodoodporne, da jih dež in švic ne bosta uničila. Če bi radi fajn poceni slušalke, so te kul izbira. Iz izkušenj vem, da se kakšne cenejše obnesejo veliko slabše. Le pričakovanja je treba skalibrirati na dejstvo, da so tudi te relativno poceni in da ne gre za "najboljše". So pa dovolj dobre, da jih z veseljem uporabljam.

Lepa afna podkastov

Mladinska oddaja Osvežilna fronta je najboljša izpostava RTV SLO na YouTubu. Neža Prah me je povabila v oddajo in pogovarjala sva se o podkastih. Intervju je tule. Tudi sicer v Osvežilni dobro delajo in se splača naročiti. Bil sem še v Stvari pri Jožetu, v kateri sva pogledala Samsung S10, ki je ta trenutek čisto frišen telefon. Če še nisi naročen na Stvar, ti zamerim.

Apparatus mreža

  • V 183. Apparatusu sem govoril z Uršo Menart. Fajn pogovor, a to sploh ni važno. Bolj pomembno: posnela je izjemen film Ne bom več luzerka, ki je trenutno v kinu in se ga res res res splača pogledat.

  • Nove Podrobnosti še niso zunaj, a bodo kmalu in govora bo o ravni zemlji.

  • Opazovalnica je podkast, ki ga ne priporočam.

Poslušal, bral, gledal

Če bi se kdo rad odzval, lahko kar odgovori na ta mail :) Tako da lahko tudi karkoli vprašate, npr. o podkastih, tehnologiji ali Pižami. Na kakšno zanimivo vprašanje v naslednjem pismu odgovorim.

Lep pozdrav,
Anže