Angleški humor iz devetdesetih in prvo legitimno vprašanjef

Živjo! Hvala vsem, ki ste me opozorili na debakel s poslanim osnutkom. :)

Alan Partridge

Proti koncu devetdesetih smo doma v TV paketu dobili BBC World in BBC Prime, ki sta bila BBC-jeva "izvozna" TV kanala. Veliko sem ju gledal in enkrat ujel Knowing Me Knowing You with Alan Partridge. To je "nadaljevanka", ki je meni še danes izjemno smešna. Gre za igrano oddajo formata Vikend Paket na RTV SLO. S to razliko, DA GRE VSE NAROBE. Več raje ne povem.
Steve Coogan lik Partridgea dela že leta, začel je z radiem, nato z nadaljevanko, vmes so posneli celo film. Letos pa še eno nadaljevanko This Time with Alan Partridge, ki je prav tako izjemna. Vse je za pogledat, če vam je vsaj malo blizu angleški humor. Za najboljši učinek začnite pa pri Knowing Me Knowing you.

Legitimno vprašanje: Katere slušalke uporabljam za montažo?

Par ljudi mi je pisalo, da so nabavili slušalke, ki sem jih priporočil zadnjič in so zaenkrat zadovoljni. :) Sem pa od bralke Andreje dobil vprašanje: katere slušalke uporabljaš za montažo? Uporabljam slušalke, ki so jih začeli delati v začetku devetdesetih. Sony MDR-7506 stanejo okoli 100 EUR in so izjemno udobne! Imajo nadležen navit telefonski kabel, predvsem pa nevtralen zvok ... se pravi nič poudarjenih basov itd. Jaz jih imam rad. Za montažo. Za vsakodnevno uporabo jih pa ne priporočam.
Če bi kupoval "najboljše" bluetooth slušalke z dobrim zvokom in možnostjo zvočne izolacije, bi nabavil 350 EUR vredne Sony MX1000M3. Epske slušalke z malo ojačanim basom. Ko jih daš na glavo in vklopiš noise canceling, misliš, da si sam na svetu (na busu/letalu zelo prav pride). Polnijo se z USB C! To je ta vmesnik, ki je na večini telefonov (izjema je iPhone), tako da potrebuješ en polnilec za telefon in slušalke. Na moj predlog jih je kupil Pižama in je zadovoljen. :)

Če bi rad/a kaj vprašal/a, odpiši na ta mail in bom naslednjič na eno vprašanje odgovoril. Ni nujno, da je tehnično.

Apparatus mreža

Poslušal, bral, gledal

Lep pozdrav,
Anže